بیمارستان هوشمند نوین‌گذر | هوشمند سازی بیمارستان, کاربردهای هوشمندسازی خانه و ساختمان, مجله هوشمند سازی خانه هوشمند نوین‌گذر

هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی | کلینیک و مرکز درمانی هوشمند

هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی

اگر بخواهیم تعریف بیمارستان هوشمند را به‌طور کامل بیان کنیم باید بگوییم با هوشمند سازی بیمارستان‌ها نه‌تنها رضایت‌مندی مراجعه‌کنندگان افزایش پیدا می‌کند، بلکه باعث ایجاد سهولت در انجام امورات مختلف توسط کادر درمانی و کارکنان بیمارستان می شود. با هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی روش‌های مراقبت و رسیدگی به بیماران نیز دستخوش تغییر شده و پرستاران بهتر می‌توانند به بیمارهای خود رسیدگی کنند.

در ادامه این مقاله بیمارستان هوشمند در مورد مزایای بیمارستان هوشمند و روش ها، امکانات و مزایای هوشمندسازی بیمارستان و مراکز درمانی به‌طور کامل صحبت خواهیم کرد.

 

منظور از بیمارستان هوشمند چیست؟

به بیمارستانی هوشمند گفته می ‌شود که در آن تمام امور بیمارستان به‌ صورت خودکار و هوشمند انجام شود و بین سیستم و اجزاء مختلف بیمارستان ارتباط یکپارچه وجود داشته باشد. هوشمند سازی بیمارستان می ‌تواند شامل تاسیسات، ابزارها و وسایل پزشکی باشد.

بیمارستان دیجیتال و بیمارستان الکترونیکی

بیمارستان‌های دیجیتال با امکانات مدرن، دنیای فیزیکی و دیجیتال را با هوشمندی به هم متصل می‌کنند. در واقع بیمارستان الکترونیکی موجب افزایش بازدهی و بهره برداری از منابع و افزایش بهره‌وری تیم‌های پزشکی و درمانی  برای ارائه خدمات بهتر به بیماران می شود.

ضرورت ایجاد بیمارستان هوشمند و هوشمند سازی بیمارستان

با توجه به وضعیت پیری جمعیت، افزایش بیماری های مزمن و نیروی انسانی ناکافی در مراقبت های بهداشتی، افزایش بهره وری منابع پزشکی فعلی به یک موضوع مهم تبدیل شده است. لذا مناسب ترین پاسخ برای مشکلات ایجاد شده، هوشمندسازی بیشتر امور و استفاده از سیستم های کنترل از راه دور است. هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی باعث کاهش اتلاف وقت و افزایش  بازدهی کادر درمانی در مراکز درمانی هوشمند و بیمارستان هوشمند نوین گذر خواهد شد.

هوشمند سازی بیمارستان و کلینیک

مزایای بیمارستان هوشمند و هوشمند سازی بیمارستان

  1. ذخیره اطلاعات بیماران به صورت الکترونیکی در بانک اطلاعاتی بیمارستان به منظور نگهداری سوابق بیمار و در صورت نیاز انتقال به بیمارستانهای دیگر.
  2. بهینه سازی استفاده از منابع انسانی بیمارستان و کاهش هزینه های جاری بیمارستان به دلیل کاهش نیرو انسانی غیر ضروری
  3. کاهش خطاهای پزشکی و به حداقل رساندن خطای انسانی
  4. افزایش سطح ایمنی و امنیت بیمارستان
  5. کاهش تردد در راهروهای بیمارستان یا انتظار در صف نوبت‌گیری
  6. کاهش زمان ارائه خدمات به بیماران و افزایش کیفیت ارائه خدمات به بیماران و ارتقاء سطح کیفی بیمارستان
  7. بهینه سازی و کاهش مصرف انرژی بیمارستان و کاهش هزینه های خدمات بیمارستانی
  8. افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه نگهداری و تعمیرات آن‌ها.
  9. کنترل بهتر بیمارستان توسط مدیران بیمارستان به کمک سیستم مدیریت یکپارچه هوشمند

امکانات بیمارستان، درمانگاه، کلینیک و مرکز درمانی هوشمند

بیمارستان‌های هوشمند و هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی به‌طور خلاصه امکانات متعددی را برای بیماران و کارکنان و کادر درمانی فراهم می‌کنند؛ به‌گونه‌ای که بیمار قادر است بدون بلند شدن از جایش امکانات داخل اتاقش را به‌طور کامل مدیریت کند.

امکانات بخش‌های مختلف بیمارستان که به دنبال هوشمند سازی بیمارستان‌ها پدیدار می‌شوند به شرح زیر است:

اداری | امکانات بیمارستان هوشمند نوین گذر

  1. تشکیل پرونده پزشکی الکترونیکی که با پیشرفت هر مرحله از بهبود بیمار این پرونده نیز به‌طور پیوسته به‌روزرسانی می‌شود.
  2. امکان مشاهده پرونده برای پرستار بخش و پزشک و بیمار و همراهان بیمار.
  3. امکان رصد مداوم موجودی انبار از لحاظ دارو و اقلام حیاتی.

ارتباطات | امکانات هوشمندسازی بیمارستان

  1. امکان برقراری تماس تصویری یا صوتی با پزشک و همچنین برعکس. انجام این کار موجب می‌شود استرس بیمار کم شود و محیط بیمارستان نیز ساکت و آرام باشد.
  2. امکان برقراری ارتباطی سریع‌تر و بهتر در بین کارکنان بیمارستان و کادر درمانی.
  3. امکان مراجعه اینترنتی بیمار به مطب پزشک.
  4. مشاهده پرونده بیماران مختلف از سوی کادر درمانی و پرستاران و پزشکان.
  5. امکانات حوزه حفاظتی
  6. امکان شناسایی افراد مختلف و قطع دسترسی آن‌ها به تمام یا بخشی از واحدهای بیمارستان.
  7. رصد دائمی دستگاه‌های ورود و خروج و دوربین‌های حفاظتی.
  8. وجود برچسب مشخص روی دارو برای اینکه دارویی اشتباه به بیمار داده نشود.

اتاق‌های عمل هوشمند | امکانات درمانگاه هوشمند

اتاق عمل یکی از حساس‌ترین بخش‌های بیمارستان است و اگر هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی به‌صورت کامل صورت بگیرد، احتمال رخ دادن خطای انسانی بسیار کاهش پیدا می‌کند. به عنوان مثال در صورت استفاده از هوش مصنوعی در اتاق عمل هوشمند، سامانه هوشمند مرکزی نوین گذر می‌تواند با توجه به وضعیت حیاتی بیمار در تصمیم‌گیری به پزشکان حاضر در اتاق عمل کمک کند. سایر امکانات هوشمند سازی اتاق عمل عبارتند از:

  1. کنترل هوشمند دمای محیط اتاق عمل
  2. کنترل و استریلیزه کردن تمام دستگاه‌های موجود در اتاق عمل
  3. کنترل شرایط حیاتی بیمار

امکانات کلی محیط بیمارستان و کلینیک هوشمند

  1. امکان ارائه راهنمایی سریع‌تر و دقیق‌تر به مراجعه‌کنندگان در خصوص راهنمای طبقات مختلف بیمارستان.
  2. دسترسی راحت‌تر به شبکه اینترنت بیمارستان از هر نقطه‌ای.
  3. امکان نصب دوربین مداربسته در تمام نقاط بیمارستان به‌منظور کنترل بهتر وضعیت امنیتی.
  4. توانایی کنترل هوشمند سیستم گرمایش و سرمایش بیمارستان.

هوشمند سازی بیمارستان و درمانگاه

الزامات بیمارستان هوشمند و هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی

بیمارستان هوشمند بخشی از یک شهر هوشمند است. در یک بیمارستان هوشمند سامانه های الکترونیکی بسیاری استفاده می گردد.  سیستم های مختلف الکترونیکی مورد استفاده در یک بیمارستان هوشمند به شرح زیر می باشند.

  1. سامانه یکپارچه مدیریت اتاق عمل
  2. دوربین مداربسته (CCTV)
  3. کنترل تردد ( ACCESS CONTROL) و حفاظت پیرامونی (INTRUDER ALARM)
  4. اعلام و اطفاء حریق (FIRE ALARM)
  5. پیجینگ مرکزی و محلی (PAGING) و اطلاع رسانی و سرگرمی بیماران (PIS)
  6. معاینه از راه دور از طریق ویدئو کنفرانس (VIDEO/DATA CONFERENCE)
  7. ارتباط پیشرفته با پرستار (NURSE CALL STATION)
  8. کمک ناوبری فرود هلیکوپتر بر روی بام بیمارستان (NDB)

همچنین

  1. سامانه موقعیت یابی پرستاران ، پزشکان و بیماران (RTLS)
  2. سامانه مدیریت تجهیزات بیمارستان بر اساس تکنولوژی RFID.
  3. مدیریت مصرف داروها در بیمارستان بر اساس RFID
  4. برق اضطراری (UPS)
  5. ساعت مرکزی (CLOCK)
  6. نوبت دهی
  7. کنترل ناوگان آمبولانسی (AVL)
  8. داروخانه رباتیک هوشمند و سامانه انتقال دارو ، نمونه ها و یا فراورده های خونی (PTS)
  9. پارکینگ هوشمند

تجهیزات بیمارستان هوشمند و سیستم کنترل بیمارستان

تجهیزات بیمارستان هوشمند نوین گذر عبارتند از: 

سیستم روشنایی هوشمند

هدف اصلی در هوشمند سازی تأسیسات برقی بیمارستان توسط نوین گذر، کاهش مصرف انرژی و تنظیم شدت نور با توجه به شرایط محیطی است. از آنجایی که متاسفانه بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی، کنترل چندانی بر روی میزان مصرف برق ندارند، مجبور به پرداخت هزینه‌ های گزاف هستند. از این رو هوشمند سازی سیستم روشنایی در بیمارستان هوشمند نوین گذر، با تنظیم شدت نور مطابق با شرایط محیط، باعث صرفه ‌جویی در مصرف انرژی خواهد شد.

سیستم گرمایشی و سرمایشی هوشمند

با استفاده از سیستم گرمایش و سرمایش هوشمند نوین گذر می‌توان دمای محیط بیمارستان و مراکز درمانی هوشمند را در حالت ایده‌آل نگه داشت. این امر ضمن رضایت بیشتر بیماران در کاهش اتلاف انرژی نقش مؤثری دارد. از ویژگی‌ های سیستم سرمایشی و گرمایشی هوشمند می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. تنظیم دمای بیمارستان با توجه به وضعیت فصل و دمای بیرونی
  2. امکان کنترل دمای اتاق بیماران از داخل اتاق بیمار و نیز توسط ایستگاه پرستاری
  3. قطع خودکار سیستم سرمایشی و گرمایشی در زمان بروز حوادث ناگوار همانند آتش ‌سوزی

سیستم تهویه هوشمند

سیستم تهویه هوشمند باعث آسایش و آرامش بیماران و کادر درمان می‌ شود. تهویه به موقع و ورود هوای مطبوع به بخش ‌های مختلف بیمارستان موجب عملکرد بهتر پرسنل و بهتر شدن روند درمان بیمار خواهد شد. همچنین تهویه مناسب مکان‌ ها و بخش ‌های مختلف باعث جلوگیری از رشد باکتری و گسترش عفونت می‌ شود.

دوربین مداربسته

سئولیت محافظت و نظارت بر بیماران و تمام امکانات این مراکز بر عهده سیستم‌ های نظارت تصویری است. با هوشمند سازی بیمارستان و سایر مراکز درمانی می ‌توان امنیت و محافظت از بیماران، امنیت خاطر برای مدیریت و حراست و… ایجاد کرد. بخش مهمی در هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی، نصب دوربین های مدار بسته است. این دوربین‌ها به حرکت حساس بوده و ورود و خروج‌های اشتباه را تشخیص و به نگهبان گزارش می‌دهد.

دوربین‌های امنیتی مجهز به برنامه آنالیز ویدئویی هوش مصنوعی می‌تواند نظارت 24 ساعته در 7 روز هفته را بر عهده بگیرند. مجموعه هوشمند به مدیران این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به نظارت مداوم بر جریان‌های ویدئویی، خطرات را به‌موقع دریابند.علاوه بر موارد بالا، هوشمندسازی بیمارستان امکان نظارت بر فضای داخلی بیمارستان و مراکز درمانی را نیز میسر می کند. به عنوان مثال در صورت دسترسی افراد غیرمجاز به قفسه داروها یا تجهیزات پزشکی، موضوع سریعاً به کارکنان اطلاع داده می شود.

همچنین دوربین‌های هوشمند می‌توانند با تشخیص سقوط بیماران در هنگام وقوع، این موارد را کاهش دهند. دوربین هوشمند کارکنان را قادر سازد تا اقدامات فوری انجام داده و از خطرات ممکن پیشگیری کنند. تجزیه‌وتحلیل ویدئویی هوش مصنوعی می‌تواند به‌طور خودکار تشخیص بدهد که آیا شخص ایستاده، دراز کشیده و یا در حال سقوط است.

کیوسک پذیرش هوشمند بیماران

کیوسک پذیرش با انجام خودکار بخش‌های تکراری فرایند پذیرش، وظیفه مسئول را راحت‌تر می‌کند تا او بتواند تمرکزش را روی سوالات بیماران بگذارد. این کیوسک‌هاهمچنین زمان انتظار بیماران را کاهش می‌دهند.

اتاق انتظار مجهز به شارژر

امروزه اکثر افراد وابسته به تلفن همراه یا تبلت هستند. از طرفی در بیمارستان هوشمند بسیاری از کارها به وسیله این دستگاه‌ها انجام می‌شود. بنابراین اتاق انتظاری مجهز به شارژر می‌تواند در بهبود تجربه بیمار تأثیر بسزایی داشته باشد

سیستم کنترل هوشمند پرده

با کمک کنترل هوشمند پرده در بیمارستان هوشمند نوین گذر، امکان باز و بسته شدن هوشمند پرده اتاق های بیماران بر اساس زمان بندی مشخص میسر است . همچنین با کمک پرده هوشمند می توان با توجه به شرایط آب و هوایی که ممکن است مه آلود، بارانی و یا وزش باد باشد، وضعیت پرده‌ های اتاق بیماران را کنترل کرد. همچنین پرده هوشمند را می ‌توان متناسب با موقعیت خورشید تنظیم کرد ه به طور مثال، متناسب با زاویه تابش خورشید، پرده های اتاق بیمار به صورت هوشمند باز یا بسته شود.

سیستم کنترل تردد Access Control

سیستم اکسس کنترل نوین گذر، جهت کنترل ورود و خروج افراد و پرسنل بیمارستانی استفاده می ‌شود. این سیستم برای درب‌ های مختلف بیمارستان به گونه‌ ای تنظیم می ‌شود که با شناسایی فرد، درب باز می‌ شود. دستگاه کنترل تردد برای رفت و آمد پزشکان به فضاهای مختلف نیز بسیار کارآمد است.

سیستم اعلام حریق

استفاده از سیستم اعلام و اطفاء حریق هوشمند از بیمارستان هوشمند در برابر نشت گاز و آتش سوزی محافظت می‌کند.محیط عمومی بیمارستان‌ها دارای خطرات پیچیده ذاتی است. با هوشمندسازی بیمارستان توسط نوین گذر، در هنگام وقوع حادثه و آتش سوزی، سیستم به‌سرعت شرایط خطرناک را از بی‌خطر تشخیص می‌دهد. به‌عنوان‌مثال، تشخیص دود ناشی از سیگار از دود آتش یا نور خورشید از شعله آتش. این مورد باعث کاهش تعداد هشدارهای کاذب می‌شود.

اتاق عمل هوشمند

در اتاق عمل هوشمند می‌توان از پنل‌های لمسی با قابلیت کنترل تهویه هوا و روشنایی استفاده کرد. هر جراح تمایلات و ترجیحات خود را وارد کرده و اتاق عمل را شخصی‌سازی می‌کند. به علاوه هنگامی که اتاق عمل خالی است، سیستم مدیریت ساختمان آن را در حالت آماده به کار قرار می‌دهد، تا انرژی بیهوده مصرف نشود.

آزمایشگاه هوشمند

حدود 70 درصد تصمیمات معالجه بیماران، بر اساس نتایجی است که در آزمایشگاه به دست می‌آیند. بنابراین این فضا باید به گونه‌ای باشد که نتایج دقیق و سریعی تولید کرده و در عین حال از محیط و کارکنان محافظت کند. بنابراین محیط آزمایشگاه باید فقط برای عده‌ای قابل دسترسی باشد.

 آزمایشگاه‌های هوشمند علاوه بر اهداف گفته شده در بالا، در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرده و عمر مفید تجهیزات را افزایش دهند. امنیت هوشمند و سیستم تهویه مناسب دو راهکار اصلی برای یک آزمایشگاه موفق هستند. اتاق‌های ایزوله، سالن انتظار بیمارستان، راهروها، پارکینگ و … نیز قابلیت هوشمند شدن را دارند.

داروخانه هوشمند

در داروخانه هوشمند، با خواندن بارکد بر روی نسخه، داروها توسط ربات ها به سرعت آماده می‌شوند. داروخانه هوشمند موجب افزایش سرعت در زمان تحویل دارو در بیمارستان هوشمند می‌گردد.

سامانه‌های هوشمند اطلاع‌رسانی بیمارستان

سامانه‌های هوشمند اطلاع‌رسانی بیمارستان شامل ارائۀ هرگونه اطلاعات مربوط به مشخصات و وضعیت بیمار، کنترل حضور پزشکان و پرستاران و… است. از مزایای استفاده از سامانه‌های هوشمند اطلاع‌رسانی می‌توان موارد زیر را نام برد:

  1. پیج کردن پرستاران، پزشکان و کادر درمان و همران بیماران
  2. کنترل وضعیت و حالت تخت
  3. کنترل روشنایی، تهویه و سیستم‌های حرارتی و برودتی، پرده در اتاق های بیماران
  4. ارائه نکات لازم و دستورالعمل‌های پزشکی و نیز مراقبت‌های پرستاری به بیماران و همراهان
  5. ارتباط با بخش‌های مختلف بیمارستان در ساعتی خاص برای رسیدگی به وضع بیمار و تجویز دارو
  6. صرفه جویی کاملا مشهود در وقت و مصرف انرژی و سرعت و دقت بخشیدن به امور بیمارستان

سیستم اطلاعات بیمارستانی(HIS)

سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) یک سیستم مکانیزه مدیریت اطلاعات و اسناد در بیمارستان‌ هوشمند است. با توجه به تحولات گسترده در فناوری پزشکی و افزایش انتظارات بیماران، نیاز روزافزون به استفاده از سیستم اطلاعات بیمارستانی در بیمارستان پدید آمده است.

ناکارآمدی روش‌های دستی، رشد تحقیقات پزشکی در جهان، پیشرفت صنعت بیمه و تغییر در روش‌های بازپرداخت به مراکز طرف قرارداد، روش‌های نوین آموزش پزشکی، پیشرفت عظیم تجهیزات و امکانات پزشکی، افزایش سطح تخصصی کارکنان و تحول در نحوه سرویس‌دهی و مدیریت بیمارستانی، رشد روزافزون هزینه های درمانی، افزایش انتظارات بیماران، ضرورت ارتباط مراکز پزشکی و متخصصان علوم پزشکی با یکدیگر و غیره از مهم‌ترین ضرورت‌ها و دلایل اتوماسیون سیستم اطلاعات بیمارستانی هستند.

سامانه‌های تشخیص، بررسی و معالجه در بیمارستان هوشمند

تشخیص بیماری، عکسبرداری، انجام آزمایشات تشخیصی و حتی انجام عمل جراحی نیز منوط به استفاده از تجهیزات رایانه‌ای است. کلیه اطلاعات پزشکی و نتایج بررسی‌های پزشکی به تبلت اختصاصی پزشک معالج بیمار ارسال می‌شود. همچنین با استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای، کمک تصمیم گیری مشاوره‌های لازم به پزشک معالج در زمینه تشخیص نوع بیماری و نحوه درمان آن داده می‌شود.

استفاده از تبلت‌ها و گوشی‌های تلفن هوشمند، حضور مجازی پزشکان در بخش‌های مختلف بیمارستان را در هر ساعتی از شبانه‌روز امکان‌پذیر می‌سازد و پزشک می‌تواند از طریق بارکدهایی که روی داروها نصب می‌شود، داروهای مورد نظرش را برای بیمار تجویز کند. در بیمارستان هوشمند نوین گذر، تمامی‌اطلاعات از تشخیص بیماری تا توصیه‌های پزشک به ایستگاه پرستار و تجویز دارو به صورت الکترونیکی ثبت خواهد شد.

پارکینگ هوشمند

پارکینگ هوشمند تردد بیماران و کارکنان را در بیمارستان هوشمند تحت کنترل دارد. خودروهای کارکنان که دارای شناسه هستند به‌راحتی تشخیص داده شده و بدون لحظه‌ای انتظار وارد پارکینگ می‌شوند. با اتصال سامانه هوشمند مرکز نوین گذر به دوربین‌های پذیرش و ثبت بیمار، دوربین‌ها به صورت هوشمند می‌توانند با ثبت خودکار زمان ورود، شماره پلاک خودرو و افراد درگیر در فرآیند پذیرش و مراقبت از بیماران، رفت‌وآمد بیماران را کنترل کنند.

در این صورت کارکنان می‌توانند سرعت و کیفیت عملیات را افزایش دهند. برای بیمارستان‌های بزرگ با پارکینگ‌های متعدد، نظارت هوشمند می‌تواند با ارائه حفاظت از پارکینگ به‌طور آنلاین، از وقوع پارک غیرمجاز وسیله نقلیه و تصادفات جزئی جلوگیری کند. سیستم می‌تواند با هشدار امنیتی، کارکنان را به‌طور هم‌زمان از وقوع حوادث آگاه سازد.

هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی

بیمارستان هوشمند در ایران

ساخت بیمارستان هوشمند در ایران و هوشمندسازی بیمارستان و مراکز درمانی در ایران توسط نوین گذر موجب خواهد شد تا معطلی مراجعان و بیماران کاهش یافته و همچنین بروز خطای انسانی نیز به‌شدت کاهش پیدا کند. بهبود کیفیت خدمات و آرامش بیمران از دیگر مزایای بیمارستان هوشمند در ایران است.

بیمارستان های هوشمند دنیا

الف- بیمارستان Johns Hopkins Hospital, USA

بیمارستان جان هاپکینز در بالتیمور ، یکی از بهترین بیمارستان های شناخته شده در جهان است و  از فناوری پیشرفته جراحی استفاده می کند و دارای یک مرکز کنترل هوشمند است که به مدیریت تخت ها، کارمندان و اعزام آمبولانس ها کمک می کند. جان هاپکینز دارای مرکز جراحی رباتیک نیز است، جراحی با ربات به دلیل این که کنترل و دقت بالاتری دارد می تواند به بیماران مبتلا به تومورهای کبد، لوزالمعده یا روده بزرگ کمک کند تا یک روش دقیق و بهبود سریع داشته باشند.

ب- بیمارستان St Oavs Hospital, Norway

بیمارستان St Olavs در شهر Trondheim نروژ از فناوری بی سیم استفاده گسترده ای می کند. کارکنان مجهز به تلفن و تبلت بی سیم هستندو از این طریق دارو و آزمایشات را تجویز می کنند ، این بیمارستان از نزدیک با دانشگاه علم و صنعت نروژ همکاری می کند و آنها را قادر می سازد تا روش های جدید را پیاده سازی کنند.

ج- بیمارستان Upper River Valley Hospital, Canada

بیمارستان Upper River Valley (URVH) به عنوان یکی از 30 بیمارستان پیشرفته از نظر فناوری در جهان ذکر شده است این بیمارستان از فناوری های سازگار با محیط زیست استفاده می کند و کاملاً بدون کاغذ است. همچنین این امکان را فراهم می کند تا اطلاعات بیمار به سرعت و در صورت نیاز در داخل و خارج بیمارستان به اشتراک گذاشته شود.

شرکت هوشمندسازی بیمارستان و مراکز درمانی  نوین گذر

بیمارستان هوشمند نه تنها باعث بهبود کیفیت مراقبت های پزشکی می شود بلکه باعث کاهش هزینه ها، حفاظت محیط زیست و کنترل بهتر بیمارستان آن می شود. موضوع بیمارستان هوشمند چند سالی است که به صورت جدی پیگیری می شود. سامانه بیمارستان هوشمند نوین گذر، برای نصب و راه اندازی نیازی به تخریب یا بازسازی نداشته و برای تمامی بیمارستان ها در تمامی سطوح قابل اجرا است.

خانه هوشمند نوین‌گذر، تولیدکننده تجهیزات هوشمند سازی ساختمان‌های اداری، تجاری، مسکونی، ویلا، پارکینگ، هتل و بیمارستان منطبق بر پروتکل پیشرفته لورا (LoRa) است. . لورا (LoRa)، یک پروتکل ارتباطی بی‌سیم و پیشرفته است و معایب پروتکل‌های KNX، Wi-Fi، NRF و RF، یعنی هزینه‌های بالای سیم‌کشی ساختمان، امنیت پائین، برد ارتباطی کم و تهدیدات بر سلامتی بر کاربران را ندارد.

مجله هوشمند سازی خانه هوشمند نوین گذر

مجله هوشمند سازی ➤➤➤

  1. همه‌چیز درباره هوشمندسازی خانه | تأثیر شگفت‌انگیز خانه هوشمند نوین گذر در آسایش و راحتی زندگی شما  ✔️
  2. آموزش رایگان صفر تا صد هوشمندسازی ساختمان | فیلم و ویدیوی آموزش خانه هوشمند نوین گذر ✔️
  3. ویلای هوشمند نوین گذر چیست؟ | مزایا، تجهیزات و امکانات بی‌نظیر هوشمند سازی باغ ویلا ✔️
  4. همه چیز در مورد ویلای هوشمند نوین گذر  | راهکارها، مزایا و امکانات هوشمند سازی ویلا️  ✔️
  5. صفر تا صد هوشمند سازی ویلا و باغ ویلا | امکانات و مزایای شگفت انگیز ویلای هوشمند نوین گذر    ✔️
  6. هوشمند سازی هتل چیست؟ | مزایا، تجهیزات و امکانات رویایی هتل هوشمند نوین گذر ✔️
  7. صفر تا صد هوشمند سازی هتل | اقامتی رؤیایی در هتل هوشمند و مدرن نوین‌گذر  ✔️
  8. همه چیز در مورد هتل هوشمند نوین گذر  | مزایا و امکانات هوشمند سازی هتل  ✔️

و

  1. هوشمند سازی بیمارستان و مراکز درمانی | امکانات و مزایای بی نظیر بیمارستان هوشمند نوین‌گذر ✔️
  2. هوشمند سازی مرکز خرید، پاساژ️ و فروشگاه | مرکز خرید، پاساژ و فروشگاه هوشمند نوین گذر   ✔️
  3. مرکز خرید و پاساژ هوشمند | فروشگاه هوشمند | مزایا و امکانات هوشمند سازی مرکز تجاری و فروشگاه ✔️
  4. صفر تا صد هوشمند سازی پارکینگ | تجهیزات، مزایا و امکانات بی نظیر پارکینگ هوشمند نوین گذر    ✔️
  5. هوشمند سازی پارکینگ و مدیریت هوشمند پارکینگ چیست؟ | انواع پارکینگ هوشمند و طبقاتی شهری ✔️
  6. هوشمندسازی مدارس چیست؟ | امکانات، مزایا و ویژگی های مدرسه هوشمند نوین گذر ✔️
  7. استخر هوشمند چیست؟ | امکانات، مزایا و معایب هوشمند سازی استخر در خانه هوشمند نوین گذر ✔️

همچنین ➤➤➤

  1. شهر هوشمند چیست؟ | اهداف، ویژگی‌ها و مراحل هوشمند سازی شهر ها  ✔️
  2. چگونه خانه خود را هوشمند کنیم؟ | هوشمند سازی خانه و ساختمان فقط در 48 ساعت! ✔️
  3. مزایای خانه هوشمند چیست و چه امکاناتی دارد؟ | مهم ترین فواید و مزایا هوشمند سازی خانه و ساختمان ✔️
  4. منظور از خانه هوشمند چیست؟ | نقش خانه هوشمند در مصرف بهینه انرژی و کاهش هزینه‌های خانه شما ✔️
  5. انواع ساختار ارتباطی در خانه هوشمند کدام است؟ | بهترین پروتکل هوشمندسازی خانه چیست؟ ✔️
  6. سنسور هوشمند (Smart Sensor) چیست؟ | همه چیز در مورد انواع حسگرهای هوشمند نوین گذر ✔️
  7. پروتکل هوشمند سازی لورا LoRa چیست؟ | چرا لورا بهترین پروتکل هوشمندسازی خانه و منتخب نوین گذر است؟ ✔️
  8. پروتکل هوشمند سازی KNX چیست؟ | چرا هوشمند سازی با پروتکل KNX منسوخ شده است؟ ✔️
  9. پروتکل هوشمند سازی وای فای Wi-Fi چیست؟ | چرا نوین گذر از فناوری وای فای (Wi-Fi) استفاده نمی‌کند؟ ✔️
  10. پروتکل هوشمند سازی Bluetooth چیست؟ | چرا پروتکل هوشمند سازی بلوتوث کارایی مناسبی ندارد؟  ✔️
  11. پروتکل هوشمند سازی Zigbee چیست؟ | مزایا و معایب پروتکل زیگبی (Zigbee) در خانه هوشمند ✔️
  12. پروتکل هوشمند سازی Z-Wave چیست؟ | مزایا و معایب پروتکل زد ویو (Z-Wave) در خانه هوشمند ✔️
  13. همه چیز در مورد خانه هوشمند نوین گذر | هوشمند سازی ساختمان، خانه، منزل، هتل، ویلا و پارکینگ با نوین گذر ✔️
  14. مجله هوشمند سازی نوین گذر | بروزترین مقالات هوشمندسازی ساختمان، خانه، ویلا، بیمارستان، هتل و پارکینگ ✔️
  15. سوالات متداول هوشمند سازی خانه، ویلا، بیمارستان، هتل و پارکینگ | خانه هوشمند نوین گذر ✔️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *